Υπηρεσίες

Χειρουργική οδοντιατρική (εξαγωγή έγκλειστου φρονιμίτη)
Προσθετική δοντιών (γέφυρες, στεφάνες, οδοντοστοιχίες)
Εμφυτεύματα

Μην αφήσετε τα σπασμένα δόντια να σταθούν εμπόδιο στο ελκυστικό σας χαμόγελο. Ανακαλύψτε πως μπορείτε να τα αποκαταστήσετε.

Ουλίτιδα και Περιοδοντίτιδα
Εμφράξεις και Επένθετα (σφραγίσματα)
Ενδοδοντική Θεραπεία (απονεύρωση)

Περιοδοντίτιδα

Τα ούλα σας πρέπει να είναι ροζ και καλοσχηματισμένα, όχι κόκκινα και φουσκωμένα. Σκούρο και κόκκινο ούλο μπορεί να οφείλονται σε περιοδοντικές ασθένειες ή κακή αποκατάσταση.

Έχουν υποχωρήσει τα ούλα σας από τον αυχένα ( από την αδαμαντοστεική ένωση ). Εάν υποχώρησαν ή έχουν σχισμές μην το αγνοείτε. Αυτού του είδους το πρόβλημα χειροτερεύει προοδευτικά και τελικά αποκαλύπτει τις ρίζες των δοντιών.

Τερηδόνα

Μάθετε πως εξαλείφοντας την τερηδόνα και τα παλιά ασημένια σφραγίσματα μπορείτε να αποκτήσετε ένα χαμόγελο χωρίς κηλίδες.

Τερηδόνα και σφραγίσματα

Η τερηδόνα στην αδαμαντίνη των δοντιών προκαλείται από ορισμένους τύπους βακτηρίων που παράγουν οξέα τα οποία επιτίθενται στο σμάλτο του δοντιού που βρίσκεται στην επιφάνεια . από την στιγμή που η αδαμαντίνη διαρραγεί το δόντι δεν μπορεί πλέον να αμυνθεί και να επουλωθεί. Η εξάπλωση της τερηδόνας φθείρει το εσωτερικό του δοντιού και επιτίθεται στο νεύρο προκαλώντας πόνο.

Ένθετα και επένθετα

Είναι ειδικοί τύποι σφραγισμάτων που είναι φτιαγμένοι από σύνθετη ρητίνη, πορσελάνη ή χρυσό. Ένα ένθετο είναι κατασκευασμένο κατόπιν παραγγελίας προκειμένου να ταιριάζει στην κοιλότητα που έχει προετοιμαστεί, ενώ ένα επένθετο καλύπτει όλη την μασητική επιφάνεια του δοντιού. Το βασικό μειονέκτημα είναι το υψηλότερο κόστος σε σχέση με τα κοινά σφραγίσματα σύνθετης ρητίνης.

Νεκρά δόντια

Εάν ένα από τα δόντια σας έχει πιο σκούρο χρώμα από τα υπόλοιπα, αυτό υποδηλώνει ότι το νεύρο είναι τραυματισμένο ή νεκρό.

Αισθητική οδοντιατρική
Λεύκανση δοντιών
Όψεις πορσελάνης
Ολοκεραμικά
Αποτρύγωση (Καθαρισμός)

Kενά στα δόντια

Ανακαλύψτε τι διαφορά μπορεί να κάνει η κάλυψη των κενών ανάμεσα στα δόντια σας, σε ολόκληρη την εμφάνιση σας.

Δυσχρωμίες

Ξεφορτωθείτε τις δυσχρωμίες και τους αποχρωματισμούς για να αποκτήσετε ένα λαμπερό ζωντανό νέο χαμόγελο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που χρωματίζονται τα δόντια:

Οι τροφές, κόκκινο κρασί, αναψυκτικά
Μειώστε τον καφέ για να μειώσετε τις χρωστικές
Το κάπνισμα και το μη συχνό βούρτσισμα των δοντιών μπορούν επίσης να δημιουργήσουν κηλίδες.

Όψεις πορσελάνης

Μπορούν να βελτιώσουν όχι μόνο το χρώμα αλλά και το μέγεθος και το σχήμα των δοντιών. Είναι μια άριστη επιλογή για τα μπροστινά δόντια με δυσχρωμία ή ελαττωματικά σφραγίσματα. Οι όψεις πορσελάνης είναι μια άψογη αισθητική επιλογή για αποκατάσταση μπροστινών δοντιών.

Προβλήματα Βρουξισμού
Τοποθέτηση στρας